Janna Kouvarnta

JANNA KOUVARNTA

OPRICHTER/ADVOCAAT

“Voor elk probleem een oplossing!” is een typische uitspraak van mr. Kouvarnta. Als u te maken krijgt met een probleem en juridische hulp nodig heeft, staat ze voor u klaar. Dankzij haar deskundigheid, ruime ervaring en een persoonlijke benadering komt ze samen met u tot de beste oplossing.

Ga naar klantenervaringen van Janna   

12 jaar juridische expertise

Voor juridische bijstand bent u van harte welkom bij Advocatenkantoor Kouvarnta. Mr. Kouvarnta heeft veel werkervaring met het verlenen van juridische bijstand. Zij verleent al jaren juridische hulp aan particulieren, het MKB en aan expats. Tijdens en net na haar bachelors Europese Studies en Rechtsgeleerdheid en master International and European Law deed ze al werkervaring op. Zo werkte ze zeven jaar als legal counsel in de civiele rechtspraktijk bij een rechtsbijstandsverzekeraar en als juridisch medewerker bij een advocatenkantoor waar zij doorgegroeid is tot advocaat. Als advocaat legt zij zich met name toe op het arbeidsrecht, huurrecht, bestuursrecht en sociaal zekerheidsrecht. Mr. Kouvarnta staat zowel werkgevers als werknemers bij in verschillende juridische vraagstukken. Zij onderhoudt langdurige relaties met cliënten en weet wat particulieren, expats en ondernemers bezighoudt. Neem vrijblijvend contact op!

Ook voor mensen met een Griekse achtergrond

Heeft u een Griekse achtergrond? Mr. Kouvarnta beschikt over goede kennis van de Griekse taal en mentaliteit. Zowel Nederlandse als Griekse cliënten kunnen dus bij Advocatenkantoor Kouvarnta terecht voor unieke ondersteuning bij juridische problemen.

Επίσης για άτομα με ελληνικό υπόβαθρο

Έχετε ελληνικό ρίζες; Η κυρία δικηγόρος Κουβαρντά έχει καλή γνώση της ελληνικής γλώσσας και νοοτροπίας. Τόσο οι Ολλανδοί όσο και οι Έλληνες πελάτες μπορούν επομένως να επικοινωνήσουν με το δικηγορικό γραφείο Κουβαρντά για υποστήριξη σε νομικά προβλήματα.

Arbeidsrecht, huurrecht, bestuursrecht en sociaal zekerheidsrecht

Mr. Kouvarnta begeleidt met name cliënten met juridische problemen op het gebied van arbeidsrecht, huurrecht, bestuursrecht en sociaal zekerheidsrecht. U kunt haar raadplegen als werknemer of werkgever en huurder of verhuurder. Ook als u een conflict met de overheid of een probleem bij sociale voorzieningen en uitkeringen heeft, staat ze voor u klaar.

Meer informatie over rechtsgebieden   

mr. Janna Kouvarnta heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • Arbeidsrecht en sociaal zekerheidsrecht
  • Huurrecht

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Onderhandelen, adviseren en procederen

Mr. Kouvarnta is gespecialiseerd in allerlei lastige juridische vraagstukken. Onderhandelen, adviseren en waar nodig procederen; u kunt het met een gerust hart aan haar overlaten. Kunt u geen advocaat betalen? Ook dan heeft u recht op rechtsbijstand en staat ze u bij als pro Deo-advocaat.

Meer over Pro Deo   

Heeft u te maken met een juridisch probleem of zou dit binnenkort kunnen gaan spelen? Advocatenkantoor Kouvarnta staat voor u klaar. Bel vrijblijvend naar 020 3584207 of e-mail naar [email protected] “We lossen het probleem samen op!”

Gesprek inplannen