“Janna is correct, behulpzaam en niet passief. Altijd beschikbaar voor vragen (hoe onbeduidend ook) en duidelijke informatieverstrekking. Janna geeft het gevoel dat je “in goede handen” bent. Janna heeft de verschillende opties goed uitgelegd, zodat ik een juiste keuze kon maken. Uiteindelijk is ook een goed resultaat behaald zonder dat het me veel moeite of energie heeft gekost (ook mentaal). Janna is heel begripvol en wekt vertrouwen. Janna, heel erg bedankt voor je hulp afgelopen tijd! Dit zijn niet echt zaken waar je je normaal gesproken als “leek” mee bezig houdt, dus het is fijn dat er iemand achter me stond om me te adviseren en een steuntje in de rug te geven.”

Tabitha F.

“Janna belde altijd terug en met omliggende zaken hielp Janna me ook altijd super mee. Janna duikt er goed in de zaak. Ze vertelt waar het opstaat, en helpt met alle vragen.”

Ilse J.

“Janna is vriendelijk, correct en houdt van korte lijnen. Ze houdt goed contact en is benaderbaar. Zij heeft mij ook zonder afspraak te woord gestaan. Janna beantwoord e-mails snel.”

Bert S.

“Ik vond het heel prettig dat Janna erg meegaand en begripvol was. Ik kwam bij Janna met een juridische aangelegenheid en zij gaf meteen aan of de mogelijkheden zijn en had meteen een antwoord klaar over hoe het volgens de wet wel zou moeten gaan en wat de beste oplossing voor mijn situatie was.

Janna heeft zich echt verdiept in de gang van zaken, kwam met oplossingen en adviezen hoe we het, het beste konden aanpakken. Janna heeft natuurlijk eerst geprobeerd om een oplossing te vinden buiten de rechtbank, helaas werkte de tegenpartij daar niet aan mee waardoor het toch een rechtszaak werd. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Vond het ook zeer prettig dat Janna mijn advocaat was. Ik heb het contact altijd als klantvriendelijk en professioneel beschouwd. Ik heb in mijn samenwerking met Janna geen minpunten ervaren.

Voordat ik aan de zaak begon was ik onzeker over de kans van slagen omdat het natuurlijk wel moeilijk is om het als individu op te nemen tegen een bedrijf. Vanaf het allereerste moment heeft Janna deze onzekerheid bij mij weggenomen. Janna was wel duidelijk dat de kans op verlies altijd aanwezig is maar Janna wist me wel gemotiveerd te houden.”

Gwendolyn G.

“Janna heeft inlevingsvermogen, daadkracht en tact. Janna had de zorg dat ik mijzelf niet te kort zou doen, toen ik de handdoek in de ring gooide door emoties veroorzaakt door burnout. Janna houdt het belang van je cliënte in het oog en lost het zakelijk op. Janna is open, doelgericht en daadkrachtig gaat door tot de cliënte tevreden is.”

Ike A.

“De ervaring was perfect met Janna! Zij heeft mij geholpen in een arbeidsconflict. Janna heeft heel duidelijk gevraagd naar wat ik wilde bereiken en dat resultaat is behaald. Janna gaf veel aandacht aan de zaak. De directe bereikbaarheid heeft mij veel rust gebracht en gaf me de zekerheid dat er iemand aan mij kant stond. Janna communiceert duidelijk en is vriendelijk. Het resultaat was top!”

Etskmar K.

“Janna is goed te benaderen, reageert snel op e-mails en is goed te bereiken voor telefonische gesprekken. Janna ziet snel de mogelijkheden die aangepakt kunnen worden in het proces en ze is daadkrachtig.

Janna legt duidelijk uit wat de mogelijkheden zijn, negatief en positief. Door samen met Janna te werken voelde ik me sterk staan in “de strijd” en gaf dat voor mij het beste resultaat.

Janna´s manier van werken is erg prettig. Ze is toegankelijk en duidelijk in het gesprek en streeft naar het beste resultaat.

Als ik ooit weer juridische hulp nodig heb zal ik je weer benaderen.”

Joyce K.

“Janna is zeer benaderbaar, sociaal en prettig in de omgang. Snelle reactietijd op vragen en afspraken. Vlotte communicatie en stelt heldere vragen om het probleem volledig in kaart te brengen. Daarnaast ook geduldig, Janna neemt de tijd om naar het verhaal van je cliënt te luisteren.

Janna heeft een heldere en scherpe manier van communiceren met cliënt en tegenpartij. Janna weet steeds weer nieuwe argumenten aan te dragen om de tegenpartij te laten realiseren dat ze niet in hun recht staan. Daarnaast is Janna een goede motivator voor mij geweest om niet op te geven en door te gaan tot we het gewenste resultaat hadden bereikt.

Janna is pittig, zet zich voor de volle 100% in om het beste resultaat te behalen zonder dat de wensen van de cliënt uit het oog te verliezen.”

Alida S.

“Janna luistert goed naar de klant, is energiek en doelgericht en streeft ernaar om alles er uit halen wat er uit te halen valt. Janna is vlot en actief en vat gelijk de stier bij de hoorns!

Janna, ga zeker vooral zo door!!”

Denzell H.

“Janna heeft zich echt met de kern van het probleem beziggehouden,. Ze weet zonder al te veel uitleg wat het probleem is. Ze geeft goede uitleg en weet de juiste punten eruit te halen. Janna heeft mij naar volle tevredenheid bijgestaan. Janna is slagvaardig, efficiënt en duidelijk.”

Shammy S.

“Janna is zeer duidelijk omtrent plan van aanpak. Janna is zeer professioneel en dat gaf mij meteen vertrouwen.

Janna heeft duidelijk aangegeven wat mijn rechten & plichten zijn en hoe het gewenste resultaat is te bereiken. Ze is standvastig!

Janna is zeer klantvriendelijk, luistert en communiceert goed en zij is een open persoon. Hierdoor is Janna voor de klant benaderbaar en niet “mevrouw de advocaat”. Janna is Janna en dat is heel prettig. Janna is PROFESSIONEEL en de vriendelijke “Janna de advocaat”, top!”

Lesley G.

“De kwaliteiten die bij Janna passen zijn zorgvuldigheid en correctheid. Ze toont empathie, is vriendelijk en duidelijk. Janna heeft zich heel goed ingezet om mijn belangen te behartigen.

Janna is meedenkend en standvastig. Ik ben blij met het resultaat en ik ben super blij dat Janna mijn belangen heeft behartigd.”

Yvette R.

WILT U ADVIES OF EEN GRATIS INTAKEGESPREK?