Fixed Fee

Sommige zaken lenen zich voor een ‘fixed fee’. U betaalt dan een bedrag voor de behandeling van de hele zaak. Dat geeft van tevoren duidelijkheid over de totale kosten. Als niet valt te overzien hoeveel werkzaamheden er verricht moeten worden, kan de zaak niet worden behandeld op basis van een fixed fee. Wilt u in aanmerking komen voor gratis rechthulp bekijk onderstaande link of u in aanmerking komt

Pro Deo   

Uurtarief

Advocatenkantoor Kouvarnta staat u bij tegen scherpe tarieven. Uiteraard is het eerste gesprek met Advocatenkantoor Kouvarnta kosteloos. Voordat Advocatenkantoor Kouvarnta voor u facturabele werkzaamheden verricht, ontvangt u eerst een schriftelijke opdrachtbevestiging. Daarnaast ontvangt u structureel een urenoverzicht. Daarmee komt u nooit voor verrassingen te staan.

Rechtsbijstandverzekering

Heeft u een rechtsbijstandverzekering gesloten? Dan heeft u het recht om op kosten van de rechtsbijstandverzekering zelf een advocaat uit te kiezen wanneer u betrokken bent in een gerechtelijke of administratieve procedure. Dit recht van vrije advocaatkeuze heeft u ook als het niet verplicht is om een advocaat in te schakelen, bijvoorbeeld in zaken die onder de bevoegdheid van de kantonrechter vallen. Een ontslagprocedure bij het UWV geldt als ‘administratieve procedure’. Ook in dat geval hebt u het recht om zelf een advocaat uit te kiezen, op kosten van de verzekeraar.

Incassotarief

Bij het incasseren van openstaande vorderingen hanteert Advocatenkantoor Kouvarnta, behoudens andere prijsafspraken, de volgende percentages voor het buitengerechtelijk traject. Deze percentages worden berekend over het werkelijk geïncasseerde bedrag. Het is tevens mogelijk een combinatie van een uurtarief en een provisie percentage af te spreken. Een no-cure-no-pay, prijsafspraak behoort bij Advocatenkantoor Kouvarnta tevens tot de mogelijkheden. Uitgangspunt daarbij is telkens dat de debiteur de kosten betaalt.

EuroProcent
Over de eerste€ 2.949,5715%
Over het meerdere tot:€ 5.899,1410%
Over het meerdere tot:€ 14.747,868%
Over het meerdere tot:€ 58.991,435%
Over het meerdere boven:€ 58.991,433%

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de tarieven?

Contact opnemen