Mr. Kouvarnta heeft veel ervaring met het verlenen van juridische bijstand. Al tijdens haar opleiding European studies en International public law aan de Universiteit van Amsterdam werkte ze als legal counsel in de civiele rechtspraktijk bij een rechtsbijstandsverzekeraar. Als advocaat legt zich met name toe op het arbeidsrecht, huurrecht en sociaal zekerheidsrecht. Mr. Kouvarnta staat zowel werkgevers als werknemers bij verschillende juridische vraagstukken.

Meer over Janna   

Rechtsgebieden

Arbeidsrecht

Arbeidsgeschillen kunnen grote impact hebben op zowel werknemers als werkgevers. Het is dan ook van groot belang dat u conflicten zo snel mogelijk oplost of voorkomt. Advocatenkantoor Kouvarnta helpt u daarbij. Zo biedt Advocatenkantoor Kouvarnta u ondersteuning bij juridische problemen op het gebied van arbeidsrecht in Amsterdam en omstreken. Advocatenkantoor Kouvarnta denkt graag met u mee en begeleidt u om de juiste stappen te zetten. Denk bijvoorbeeld aan hulp bij onderstaande arbeidsrechtelijke zaken.

Lees meer   

Sociaal zekerheidsrecht

Bijna iedereen komt wel eens in aanraking met sociale zekerheid. Sociaal zekerheidsrecht omvat zaken als uitkeringen en pensioenregelingen. Wilt u meer informatie of advies over sociaal zekerheidsrecht? Raadpleeg dan Advocatenkantoor Kouvarnta.

Lees meer   

Huurrecht

Als u een woonruimte of bedrijfspand wilt huren of verhuren, krijgt u te maken met huurrechten. Conflicten over een huurovereenkomst zijn heel vervelend voor zowel huurders als verhuurders. Heeft u een juridisch probleem op het gebied van huurrecht of wilt u graag een specialist inschakelen om een conflict te voorkomen? Bij onze huurrecht advocaat in Amsterdam kunt u als huurder en als verhuurder terecht voor advies en begeleiding.

Lees meer   

WILT U ADVIES OF EEN GRATIS INTAKEGESPREK?