Arbeidsrecht

Arbeidsgeschillen kunnen grote impact hebben op zowel werknemers als werkgevers. Het is dan ook van groot belang dat u conflicten zo snel mogelijk oplost of voorkomt. Advocatenkantoor Kouvarnta helpt u daarbij. Zo bieden wij u ondersteuning bij juridische problemen op het gebied van arbeidsrecht in Amsterdam. Wij denken graag met u mee en begeleiden u om de juiste stappen te zetten. Denk bijvoorbeeld aan hulp bij onderstaande arbeidsrechtelijke zaken.

Juridische hulp voor werknemers

Als werknemer kunt u tegen verschillende problemen aanlopen. Bent u op zoek naar hulp op het gebied van arbeidsrecht in Amsterdam? Advocatenkantoor Kouvarnta helpt u graag. Misschien heeft u vragen over uw arbeidsovereenkomst, bent u het niet eens met uw ontslag of bent u plotseling (langdurig) ziek geworden. Hieronder leest u daar meer over.

Een arbeidsovereenkomst aangaan

Als u in dienst gaat bij een bedrijf, krijgt u een arbeidsovereenkomst. Hierin staan de afspraken tussen werknemer en werkgever. Het is verstandig om de hulp van een specialist in te schakelen voor u uw handtekening onder het arbeidscontract zet. Samen kijken we of de gemaakte afspraken over bijvoorbeeld het uurloon, de duur van het contract en de pensioenregeling kloppen. Ook kijken we of uw werkgever zich houdt aan de afspraken uit de geldende cao.

Een arbeidsovereenkomst beëindigen

Wilt u ontslag nemen en bent u op zoek naar een advocaat arbeidsrecht in Amsterdam? Als u uw arbeidsovereenkomst beëindigt en uw werkgever gaat hiermee akkoord, dan kunnen wij een beëindigingsovereenkomst voor u opstellen. Hierin staat onder andere hoe uw vakantiedagen en het vakantiegeld worden verrekend en of u werkgoederen moet inleveren. Bij ons kunt u daarnaast terecht met vragen over bijvoorbeeld de uitbetaling van uw salaris en of u recht heeft op een WW-uitkering.

Ontslagrechten

Dreigt u ontslag te krijgen of bent u al ontslagen en bent u het hier niet mee eens? Wij helpen u met al uw vragen over ontslagrechten. Denk bijvoorbeeld aan het ontslag aanvechten, ontslagbescherming en ontslagvergoeding.

Arbeidsongeschiktheid en ziekte

Bent u (langdurig) ziek of arbeidsongeschikt geworden en heeft u vragen over wat dit betekent voor uw werk? Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat uw werk de reden is dat u ziek of arbeidsongeschikt bent. Of u wilt weer aan het werk nadat u langdurig ziek bent geweest. Wij beantwoorden al uw vragen over arbeidsrecht in Amsterdam.

Juridische hulp voor werkgevers

Ook voor werkgevers zijn er allerlei mogelijke conflicten op het gebied van arbeidsrecht in Amsterdam. Een advocaat kan u daarbij helpen. Denk bijvoorbeeld aan reorganisaties of het aangaan of ontbinden van arbeidsovereenkomsten. Hieronder leest u daar meer over.

Reorganisaties en fusies

Als u als werkgever gaat reorganiseren of fuseren met een ander bedrijf, brengt dit vaak moeilijkheden met zich mee. Zo heeft u misschien vragen over collectief ontslag aanvragen of wat een fusie betekent voor uw werknemers. Op zoek naar een advocaat arbeidsrecht in Amsterdam die u helpt bij deze zaken? Neem contact op met Advocatenkantoor Kouvarnta.

Een arbeidsovereenkomst aangaan of ontbinden

Als u een arbeidsovereenkomst opstelt of ontbindt, is het verstandig om een specialist op het gebied van arbeidsrecht in Amsterdam in te schakelen. Zo weet u zeker dat de afspraken tussen u en uw werknemers voor beide partijen duidelijk zijn.

Onterecht ziekteverzuim

Heeft u het vermoeden dat er sprake is van onterecht ziekteverzuim bij een van uw werknemers? Dit is erg vervelend voor u, uw bedrijf en uw andere werknemers. Wij geven u graag advies over wat u het beste kunt doen en welke maatregelen u kunt nemen.

Schakel Advocatenkantoor Kouvarnta in

Bent u op zoek naar de beste advocaat arbeidsrecht Amsterdam? Advocatenkantoor Kouvarnta is gespecialiseerd in allerlei lastige arbeidsrechtelijke zaken. Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

HEEFT U ADVIES NODIG OVER EEN ARBEIDSRECHTELIJKE KWESTIE?