Op zoek naar een huurrecht advocaat Amsterdam?

Als u een woonruimte of bedrijfspand wilt huren of verhuren, krijgt u te maken met huurrechten. Conflicten over een huurovereenkomst zijn heel vervelend voor zowel huurders als verhuurders. Heeft u een juridisch probleem op het gebied van huurrecht of wilt u graag een specialist inschakelen om een conflict te voorkomen? Bij onze huurrecht advocaat in Amsterdam kunt u als huurder en als verhuurder terecht voor advies en begeleiding.

Woonruimte (ver)huren

Gaat u een woonruimte huren of verhuren? Dan krijgt u te maken met een huurovereenkomst. Er zijn verschillende zaken waar u als huurder of verhuurder op moet letten als u een huurovereenkomst ondertekent. Ook zijn er allerlei huurrechten waar u rekening mee kunt houden. Hieronder leest u daar meer over.

Rechten als huurder

Schakel een huurrecht advocaat in Amsterdam in om u te adviseren over uw rechten als huurder. Advocatenkantoor Kouvarnta kan u helpen bij het oplossen of voorkomen van een huurconflict. Verder is het belangrijk om te zorgen dat de volgende zaken duidelijk voor u zijn:

  • Klopt de huurprijs?
  • Mag u onderhuren?
  • Mag uw (toekomstige) partner bij u inwonen?
  • Wat zijn uw rechten op het gebied van het beëindigen van de huur door u of de verhuurder?

Rechten als verhuurder

Bent u een verhuurder van woonruimte of wilt u dat gaan doen? Vraag ons dan om hulp. Het is namelijk belangrijk dat u de risico’s kent die hierbij komen kijken. Er kunnen bijvoorbeeld moeilijkheden ontstaan rondom opzegtermijnen, de huurprijs en overlast. Wij helpen u hier graag bij.

Bedrijfsruimte (ver)huren

Het huren of verhuren van een bedrijfsruimte kan voor huurders en verhuurders een ideale situatie zijn. Zo is er geen leegstand en heeft de huurder een fijne ruimte voor een kantoor. Toch kunnen er ook lastige situaties ontstaan. Daarom is het belangrijk dat afspraken tussen huurders en verhuurders van tevoren duidelijk zijn. Zo voorkomt u conflicten. Neem contact met ons op voor een huurrecht advocaat in Amsterdam.

Rechten als huurder

Als u een bedrijfsruimte wilt huren, is het verstandig om een huurrecht advocaat in Amsterdam in te schakelen. Ook als u een huurgeschil heeft, is het belangrijk dat u weet wat uw rechten zijn op het gebied van huurverlaging en huurbescherming tegen ontruiming. Verder is het belangrijk dat alle afspraken in het huurcontract duidelijk en juist zijn.

Rechten als verhuurder

Ook als u een bedrijfsruimte gaat verhuren, is het van belang dat u op de hoogte bent van uw rechten en dat u alle relevante aspecten opneemt in het huurcontract. Wij helpen u graag om zo’n contract op te stellen.

Schakel Advocatenkantoor Kouvarnta in

Bent u op zoek naar een huurrecht advocaat in Amsterdam? Advocatenkantoor Kouvarnta helpt u bij het voorkomen of oplossen van een huurgeschil. Neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

BENT U OPZOEK NAAR JURIDISCHE ONDERSTEUNING BIJ EEN HUURKWESTIE?